Διεξαγωγή Ελληνικού Σκέλους του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος ?Microsoft Office Specialist"

Το Ελληνικό Σκέλος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος ?Microsoft Office Specialist? διοργανώνεται από τους φορείς Πιστοποίησης Πληροφορικής ACTA και INFOTEST και θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Το  Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ?Microsoft Office Specialist? απευθύνεται σε μαθητές και φοιτητές ηλικίας δεκατριών (13) έως και είκοσι δύο (22) ετών και διενεργείται σε τρεις (3) φάσεις:

Α΄ Φάση (01-11-2013 έως 26-04-2014)

Οι υποψήφιοι αξιολογούνται σε πιστοποιημένα εξεταστικά κέντρα, στο Microsoft Word και Microsoft Excel στην έκδοση 2007, μέσω της εξέτασης Microsoft Office Specialist.

Β΄ Φάση (03-05-2014)

Οι εκατό (100) καλύτεροι συμμετέχοντες των ελληνικών Προκριματικών, συγκεντρώνονται στις εγκαταστάσεις της Microsoft Ελλάδας στην Αθήνα, όπου αξιολογούνται μέσω ειδικής εξέτασης, προκειμένου να ανακηρυχθεί ο Εθνικός Πρωταθλητής στο Microsoft Word και το Microsoft Excel. Οι νικητές κερδίζουν τη συμμετοχή τους στον Παγκόσμιο Τελικό, με δωρεάν έξοδα μετάβασης, διαμονής και συμμετοχής.

Γ΄ Φάση (27 έως 30-07-2014)

Οι Έλληνες Πρωταθλητές διαγωνίζονται με τους Εθνικούς Πρωταθλητές άλλων ογδόντα εννέα (89) χωρών, προκειμένου να ανακηρυχθούν οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές στο Word και το Excel.  Ο Φετινός Παγκόσμιος Τελικός θα διεξαχθεί στην Disneyland της California στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.               

 

Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους του διαγωνισμού, μπορούν να αναζητήσουν οι ενδιαφερόμενοι μαθητές στις διευθύνσεις www.acta.edu.gr και www.infotest.gr.  

Ο καιρός σήμερα


No data available
Πτολεμαΐδα
--- °C
Weather details

Ανακοινώσεις

Έχουμε παρουσία και σε...